Sihy otti käyttöön uuden ERP-järjestelmän

Sihy otti käyttöön uuden ERP-järjestelmän

TIEDOTE 10.9.2019

Sihy Oy on ottanut käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän. Muutoksen tavoitteena on parantaa asiakkaiden palvelua, yrityksen sisäistä tehokkuutta ja hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää (corporate governance).

”Sihy kehittää liiketoiminnan kaikkia osa-alueita, jotta pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla Turun telakan voimakkaaseen kasvuun”, toimitusjohtaja Jarno Soinila sanoo.

”Haluamme, että markkinoiden tehokkain ja laadukkain putkien esivalmistaja kuuluu alan parhaimmistoon myös taustajärjestelmien osalta. Mitoitamme investoinnit niin, että asiat sujuvat kaikilla tasoilla, eikä pullonkauloja muodostu.”

Sihy on tehnyt viimeksi kuluneen vuoden aikana investointeja niin pätevään henkilöstöön kuin suorituskykyiseen konekantaankin. Halikko Steeliltä hankittu konekanta mahdollistaa Sihyn tuotantokapasiteetin kasvattamisen lähes kolminkertaiseksi. Myös Sihyn sisaryhtiön Sihy Installationsin kapasiteetti on moninkertaistunut sen jälkeen, kun VH-Pipe siirtyi Sihyn omistukseen.

”Meidän asennustiimissä työskentelee jo noin 60 sihyläistä”, Soinila kertoo. ”Kaikki nämä investoinnit tukevat erinomaisesti toisiaan. Yhtiö kehittyy hyvää vauhtia.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jarno Soinila

Sihy Oy

040 517 9502