Teollisuusprojektit

Korkeaa laatua ja nopeutta teollisuuden putkistoprojekteihin sekä kone- ja laiteasennuksiin

Tarjoamme prosessi-, kemian- ja laivateollisuuden asiakkaillemme kilpailuetua uusilla toimintatavoilla, joiden ytimessä ovat projektikokonaisuuksien hallinta ja organisointi sekä digitaalisuuden hyödyntäminen teollisuusputkistojen esivalmistuksessa.

Laadukas projektin hallinta- ja organisointiosaaminen on onnistuneen projektin edellytys. Varmistamme, että projektit toteutuvat asiakkaamme vaatimusten mukaisesti laadusta ja aikataulusta tinkimättä. Vaiheistamme aina erilaiset projektikokonaisuudet tarkasti projektin aloituksesta loppudokumentaatioon saakka. Jaamme mielellämme osaamista jo myös toteutusvaiheen suunnitteluun, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa entistäkin optimaalisemman laadun ja paremman kustannustehokkuuden projekteissa.

Pitkälle viedyn esivalmistusasteen hyödyntäminen putkistoprojekteissa

Tarjoamme putkistoprojektit aina suunnittelusta asennukseen. Projekteissamme hyödynnämme 4500m2:n putkitehdastamme, ja seuraamme putkiesivalmistamista digitaalisin menetelmin. Tehdasolosuhteissa hitsausparametrien valvonta ja NDT-tarkastukset voidaan hallita tarkemmin, helpommin ja nopeammin. Pitkälle vietyjen esivalmisteiden ansiosta asennusaika työkohteessa lyhenee.

Digitaalisten ohjelmistojen avulla automatisoimme putkiesivalmisteiden työnsuunnittelun ja materiaalihallinnan sekä mahdollistamme asiakkaillemme reaaliaikaisen seurannan esivalmistamisen osalta.  Alalle uusia uria aukova toimintatapa on vain osa teollisuusprojektiemme kokonaispalveluamme.

Asennukset laadukkaasti koko Suomen alueelle

Teollisuusputkistojen, teräsrakenteiden, koneiden ja laitteiden asennuksia varten toimitamme työmaalle kaiken tarvittavan. Asennuksiin liittyvät vaatimukset vaihtuvat tilaajakohtaisesti, ja niihin vastataan aina täysimääräisesti. Oma asennusyksikkömme suorittaa vaativat asennukset kokeneella henkilökunnalla ja laajalla haalauskalustolla. Asennuspalveluihimme kuuluu myös korjaukset sekä muut vaativat muutostyöt.

Työn tilaaja voi luottaa myös asentajiemme työturvalliseen toimintaan. Pidämme osaltamme huolen, ettei työmaalle tai rakennuttajalle koidu haittaa työturvallisuuden laiminlyönneistä. Työmaiden työturvallisuusohjeistukset käymme läpi tarkasti aina henkilöstömme kanssa.

Tarjoamme asiakkaillemme:

  • Putkistoprojektit kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella
  • Teräsrakenteiden asennukset
  • Kone- ja laiteasennukset
  • Vaativat korjaus- ja muutostyöt
  • Asiantuntijapalvelut

 

TUTUSTU REFERENSSEIHIN
TUTUSTU TIIMIIN

Ota yhteyttä

Otto Hellman
EnglishSvenska
Otto Hellman
Projektipäällikkö / teollisuus ja laivanrakennus
settings_phone+358 40 827 4707emailotto.hellman@ardor.fi