Teollisuusprojektit

Korkeaa laatua ja nopeutta teollisuuden projekteihin.

Tarjoamme prosessiteollisuuden asiakkaille kilpailuetuja uusilla toimintatavoilla, joiden ytimessä ovat esivalmistuksen edistyksellisin versio ja tuotannon digitalisointi. Konepajan olosuhteissa hitsausparametrien valvonta ja NDT-tarkastukset voidaan hallita helpommin ja edullisemmin. Pitkälle vietyjen esivalmisteiden ansiosta putkistojen, teräsrakenteiden ja laitteiden asennusaika työkohteessa lyhenee. Tämä helpottaa muiden urakoitsijoiden toimintaa rakennustyömaalla.

Laadukas suunnittelu on onnistuneen esivalmistuksen edellytys. Siksi jaamme aina asiakkaidemme suunnittelun avainhenkilöiden kanssa oman tietotaitomme valmistuksen menetelmistä. Yhdessä voimme saavuttaa entistäkin optimaalisemman laadun ja kustannustehokkuuden yhdistelmän.

Kunnossapito

Ardor toimittaa asiantuntevan tiimin kohteeseen tilanteen ja tarpeen mukaan. Etsimme ja toimitamme työhön tarvittavat materiaalit ja erikoismateriaalit, kuten kuumalujat putkiosat, duplex- ja kulutusteräkset sekä venttiilit ja muut putkivarusteet. Nopeasti siirrettävät asennuspalvelukonttimme sisältävät kaikki välineet ja materiaalit työn suorittamiseen.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä NDT-testauslaitosten, putkiston lämpökäsittelijöiden, eristysliikkeiden, telinerakentajien ja nostoliikkeiden kanssa. Kaikki ratkaisut järjestyvät yhdellä soitolla.

Asennukset

Ardor tarjoaa teollisuuden asiakkaille myös asennuspalvelua. Oma asennusyksikkömme suorittaa vaativat kone- ja laiteasennukset kokeneella henkilökunnalla ja laajalla haalauskalustolla. Osaavat tiimimme asentavat siirtoruuvit, puhaltimet, siilot ja keittimet. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös varastosäiliöiden korjaukset ja muut vaativat muutostyöt.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN
TUTUSTU TIIMIIN

Ota yhteyttä

Otto Hellman
EnglishSvenska
Otto Hellman
Projektipäällikkö / teollisuus ja laivanrakennus
settings_phone+358 40 827 4707emailotto.hellman@ardor.fi
Teemu Kallioniemi
English
Teemu Kallioniemi