Putkiesivalmisteet

Digitaalisuus tuo sarjatuotannon edut putkistojen esivalmistukseen

Risteilyalus on yksi esimerkki Ardorin työmaista – suurimmasta päästä. Yhteen suureen alukseen tarvitaan jopa 70 000 putkistoesivalmistetta. Ne ovat kaikki ainutlaatuisia kappaleita. Jotta laivan varustelu onnistuu sujuvasti, esivalmisteiden pitää saapua telakalle oikean kokoisina ja oikeaan aikaan.

Ardor on nostanut esivalmistuksen tehokkuuden uudelle tasolle digitalisaation avulla. Yhtiössä kehitetty tuotannonohjausjärjestelmä PipeCloud tukee suurten tilausmäärien hallintaa, työsuunnittelua ja tuotantokoneiden ohjelmointia.

Hiottujen toimintamallien avulla pystymme korkeaan laatuun, joustavuuteen ja toimitusvarmuuteen. Tehokas tuotantomme tuo kustannussäästöjä asiakkaille ja vähentää asennuksiin liittyvää häiriöiden riskiä. Kattavan konekantamme avulla pystymme taivuttamaan putkiaihioita lähes rajattomasti, on kyse sitten pienistä 10 mm pilleistä tai 200 mm rööreistä. Polttoleikkaukseen löytyy useita tehokkaita plasmaleikkureita.

Asiakkaamme ovat suomalaisia ja eurooppalaisia telakoita ja teollisuusyrityksiä sekä niiden verkostoissa toimivia kokonaistoimittajia.

Pidämme yhdessä huolen siitä, että tavara liikkuu ja työ etenee silloin, kun sen pitääkin edetä.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN TUTUSTU TIIMIIN

Ota yhteyttä

Otto Hellman
EnglishSvenska
Otto Hellman
Projektipäällikkö / teollisuus ja laivanrakennus
settings_phone+358 40 827 4707emailotto.hellman@ardor.fi
Timo Yliaho
English
Timo Yliaho