Uusi nimi, tutut palvelut

Uusi nimi, tutut palvelut

Ardor kuvaa tavallista voimakkaampaa päättäväisyyttä

Sihy on vaihtanut nimensä Ardoriksi. Uusi nimi otettiin käyttöön 15.9.2020. Yhtiön liiketoiminta ja palvelut jatkuvat entiseen tapaan. Nimi kuvaa tavallista voimakkaampaa tahtoa tehdä asiat hyvin ja kehittyä:

”Ardor on englanninkielinen ilmaisu sellaiselle asenteelle, jossa päättäväisyyteen sekoittuu voimakasta intoa tai jopa intohimoisuutta. Halusimme nimen, joka kuvaa tällaista meille luontevaa ilmapiiriä ja joka toimii hyvin myös ei-suomalaisten asiakkaiden kanssa.”

Ardor on perustettu vuonna 1988, jolloin sen nimi oli Sihy. Nimi muodostettiin silloin yhtiön kahden perustajan sukunimien ensimmäisistä kirjaimista Sipilä & Hyvärinen.

Ardor toimittaa putkiesivalmisteita ja levykanavia laivanrakennukseen ja prosessiteollisuuteen. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös katkaisupalvelu ja vaativat asennusprojektit. Ardorin kilpailukyky perustuu mahdollisimman pitkälle vietyyn esivalmistukseen ja digitalisoituun tuotannon ohjaukseen.

”Investoimme softaan, rautaan ja ihmisiin. Haluamme tehdä työt niin hyvin, että asiakkaat tuntevat meidät Itämeren alueen tehokkaimpana putkien ja kanavien esivalmistajana. Tavoitteena on, että asiakkaat saavuttavat meidän avullamme niin sanottuja epäreiluja kilpailuetuja.”