Uusi nimi, tutut palvelut: Sihy on nyt Ardor

Uusi nimi, tutut palvelut: Sihy on nyt Ardor

”Ardor kuvaa tavallista voimakkaampaa päättäväisyyttä”, toimitusjohtaja Jarno Soinila sanoo.

TIEDOTE 15.9.2020

Sihy on vaihtanut nimensä Ardoriksi. Uusi nimi otettiin käyttöön 15.9.2020 alkaen. Yhtiön liiketoiminta ja palvelut jatkuvat entiseen tapaan. Toimitusjohtaja Jarno Soinila sanoo, että nimi kuvaa tavallista voimakkaampaa tahtoa tehdä asiat hyvin ja kehittyä:

”Ardor on englanninkielinen ilmaisu sellaiselle asenteelle, jossa päättäväisyyteen sekoittuu voimakasta intoa tai jopa intohimoisuutta. Halusimme nimen, joka kuvaa tällaista meille luontevaa ilmapiiriä ja joka toimii hyvin myös ei-suomalaisten asiakkaiden kanssa.”

Ardorin edeltäjä Sihy perustettiin vuonna 1988. Nimi muodostettiin silloin yhtiön kahden perustajan sukunimien ensimmäisistä kirjaimista. Ardor toimittaa putkiesivalmisteita ja levykanavia laivanrakennukseen ja prosessiteollisuuteen. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös katkaisupalvelu ja vaativat asennusprojektit.

”Kilpailukykymme perustuu mahdollisimman pitkälle vietyyn esivalmistukseen ja digitalisoituun tuotannon ohjaukseen”, Soinila sanoo.

”Investoimme softaan, rautaan ja ihmisiin. Haluamme tehdä työt niin hyvin, että asiakkaat tuntevat meidät Itämeren alueen tehokkaimpana putkien ja kanavien esivalmistajana. Tavoitteena on, että asiakkaat saavuttavat meidän avullamme niin sanottuja epäreiluja kilpailuetuja.”

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Jarno Soinila
Ardor Oy
+358 40 517 9502
jarno.soinila@ardor.fi