Ardor investoi levytuotantoon

Ardor investoi levytuotantoon

Huipputekniikka, ongelmanratkaisukyky ja ripeät otteet tarjoavat hyvät eväät asiakkaiden palvelemiseen, sanoo levytuotantoyksikön vetäjä Jani Tamminen.

TIEDOTE 7.10.2020

Ardor investoi levytuotantoon Naantalin yksikössään. Yhtiö on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön uuden ADH-kuitulaserin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ohuiden levyterästen leikkaustöihin. Levytuotannon vetäjän Jani Tammisen (kuvassa) mukaan Ardor kilpailee markkinoilla ennen kaikkea huipputekniikan ja huippuasenteen yhdistelmällä:

”Uskon siihen, että pystymme tarjoamaan alan parhaan palvelun silloin, kun tilanne vaatii ripeää toimintaa”, Tamminen sanoo. ”Asiakkaalla on suuri tarve, mutta hän ei vielä tiedä, miten se toteutetaan. Me tykkäämme myös niistä tilanteista, joissa tarvitaan nopeita ratkaisuja ja toimituksia.”

Jani Tamminen siirtyi Ardoriin Kaarinan Trimetistä. Alalla arvostettu Tamminen halusi Ardoriin, koska yhtiön omistajien kiinnostus kehittämiseen teki häneen suuren vaikutuksen.

”Haluamme tehdä yhdessä sellaisia hommia, mitä muut eivät pysty tekemään. Miten jokin tuote toteutetaan älykkäämmin ja kustannustehokkaammin. Ardor on pystynyt saavuttamaan digitalisoinnin avulla ylivoimaisia kilpailuetuja putkistojen esivalmistukseen. Pyrimme siihen, että pystymme tuomaan saman edun myös levytuotannon puolelle.”

Levytuotanto oli asiakkaiden toive

Ardorin toimitusjohtaja Jarno Soinila sanoo, että yhtiö laajensi liiketoimintaansa levytuotantoon asiakkaiden toivomuksesta. Soinilan mukaan Ardor tarjoaa levytuotannon palveluja muun muassa meriteollisuuteen, sähkö- ja elektroniikkateollisuuteen, lääketieteen instrumenttien valmistukseen ja valaisintuotantoon.

Ardorin uuden kuitulaserin työalue on 1500 x 3000 mm ja teho 2 kW. Naantalin konepajalta löytyy myös levy- ja yleisleikkurit, särmäyskone sekä levynpyörityskone. Särmäyskoneella pystytään työstämään tavallista paksumpaakin tavaraa, sillä sen puristusvoima on 260 tonnia. Seuraavaksi hankintalistalla on uusi puristeinserttikone. Leikkauksen ja muokkauksen palveluja täydentävät pajan monipuoliset hitsausmahdollisuudet.

”Levyliiketoiminnan startti on onnistunut paremmin kuin olimme toivoneet”, Jarno Soinila sanoo.

”Tavoitteena on saada Naantalin pajasta kova kirittäjä Raision putkitehtaalle, joka pystyy tarjoamaan omille asiakkailleen Itämeren alueen parhaan suorituskyvyn ja laadun yhdistelmän. Liiketoiminnan laajentaminen tukee Ardorin kasvua ja auttaa yhtiötä kestämään entistä paremmin tärkeimpien toimialojemme tyypillisiä suhdannevaihteluita.”

LISÄTIETOJA

Levytuotannon johtaja Jani Tamminen

Ardor Oy

+358 44 508 8852

jani.tamminen@ardor.fi

 

Toimitusjohtaja Jarno Soinila

Ardor Oy

+358 40 517 9502

jarno.soinila@ardor.fi