TEOLLISUUSPROJEKTIT

Putkisilta, Raisio Oyj

Toimitimme Raisio Oyj:n uudelle tehtaalle putkisillan, jonka pituus on noin 650 metriä. Sillan lohkot (á 20–23 m) varusteltiin ja eristettiin valmiiksi Ardorin konepajalla. Toimitus asiakkaalle vuonna 2020.

Putkisilta, Vaasa

Toimitimme Vaasassa sijaitsevalle tehtaalle putkisillan, jonka pituus on noin 100 metriä. 12 metrin pituiset lohkot varusteltiin, höyrysaatettiin ja eristettiin valmiiksi Ardorin konepajalla. Vuonna 2020 toteutetun projektin tilaajan nimeä ei ole julkistettu.

Putkisilta, Gasum

Esivalmistimme putkisillan Gasumin biokaasulaitoksen laajennukseen Turun Topinojalle vuonna 2019. Putkisillan pituus on noin 250 metriä ja se koostuu 34 metrin lohkoista. Lohkot varusteltiin, sähkösaatettiin ja eristettiin asennusta varten valmiiksi Ardorin konepajalla.

Tuotantolinjat, Honkajoki

Rakensimme Honkajoki Oy:lle kolme uutta tuotantolinjaa. Toteutimme niiden putkisto- ja laiteasennukset ja teräsrakenteet, joihin kuului mm. huoltotasot, kaiteet, putkisillat, laitealustat ja sekundäärikannakkeet. Projekti toimitettiin asiakkaalle vuoden 2017 aikana.

Biokaasulaitos, Biotehdas

Toteutimme biokaasulaitoksen kaikki putkisto- ja laiteasennukset: prosessilaitteiston, putkiston, kaasuvaraston, lietesäkin, putkisiltojen sekä hoitotasojen teräsrakenteet. Vastasimme myös hoitotasojen ja putkistojen valmistuksesta. Projektin pääurakoitsija oli Watrec Oy ja loppuasiakas Biotehdas Oy, ja asennukset tehtiin vuosien 2014-15 aikana.

Pellettilämpölaitos, Turku Energia

Putkistojen ja savukaasukanavien asennukset, PED-dokumentaatio ja NDT-tarkastukset putkistolle. Tilaaja Renewa Oy, loppuasiakas Turku Energia ja toteutus vuonna 2015.

Voimalaitos, Fortum Power & Heat

Fortum Power & Heatin voimalaitoksen turbiinin höyryputkistojen uusiminen, tilaajana Skoda Doosan Power. Purimme vanhan putkiston, valmistimme uuden ja asensimme sen. Lopuksi tehtiin lämpökäsittely sekä putkiston CE-merkintä.