YRITYS

Olemme luomassa uutta standardia

Esivalmistus nopeuttaa toimintaa työmaalla ja parantaa lopputuloksen laatua. Ardor toimittaa asiakkaille esivalmistettuja meri- ja teollisuusputkistoja, joiden laadun takana seisovat omien konepajojemme rautaiset ammattilaiset Raisiossa.

Kilpailukykymme perustuu mahdollisimman pitkälle vietyyn esivalmistukseen ja digitalisoituun tuotannon ohjaukseen. Osaamisemme kattaa laivanrakennuksen, prosessiteollisuuden ja petrokemian laitosten putkistot, levykanavat ja painelaitteet. Oma asennustiimimme varmistaa nopeat läpimenoajat pajoilta kohteisiin.

Ardor aloitti toimintansa vuonna 1988, silloin nimellä Konepaja Sipilä & Hyvärinen, joka tiivistyi myöhemmin Sihyksi. Nykyisin Ardorin palveluksessa työskentelee lähes 100 henkilöä.

Ardorilaisuus tarkoittaa sitä, että teemme asiat joka päivä paremmin. Etsimme aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja esivalmistukseen, jotta voimme tarjota asiakkaille kustannussäästöjä, entistä korkeampaa hitsauslaatua ja nopeampia läpimenoaikoja. Investoimme suunnitteluun, koneisiin ja ihmisiin. Tavoitteemme on, että meidät tunnetaan Itämeren alueen tehokkaimpana putkien ja kanavien esivalmistajana.

Digitalisoinnin tehoetu: 20–50 %

Viime vuosina Ardor on investoinut varsinkin tuotannon digitalisoimiseen. Raision konepajalla kehitettiin ainutlaatuinen esivalmistuksen tuotannonohjausjärjestelmä PipeCloud, jotta pystymme toimimaan tehokkaammin ja laadukkaammin kuin perinteisiä menetelmiä käyttävät kilpailijamme.

PipeCloud hyödyntää suunnittelijoiden datan, yhdistää sen materiaalidataan ja niputtaa työt. PipeCloud tuottaa myös räätälöidyt ohjelmat työstökoneille ja työmääräimet eri työvaiheisiin. Kun työ on valmistunut, sen tulokset, geometria ja materiaalidata ovat työn tilaajan ja loppuasiakkaan käytettävissä.

PipeCloudin käyttö lisää työn tehokkuutta tilanteesta riippuen 20–50 prosenttia. Tuotantoa voidaan ohjata reaaliaikaisesti. Hitsausurakan tapahtumat voidaan jäljittää yksittäisen sauman tasolle saakka. Mitattava fakta korvaa mutu-tason arvaukset.

TUTUSTU PALVELUIHIN
TUTUSTU REFERENSSEIHIN

Ota yhteyttä

Olli Yliaho
EnglishSvenska
Olli Yliaho