Ardor kehittää prosessien suorituskykyä: Mika Mäkinen operatiiviseksi johtajaksi

Ardor kehittää prosessien suorituskykyä: Mika Mäkinen operatiiviseksi johtajaksi

”Voimme integroida toimituskokonaisuuksiin enemmän tavaraa ja laajentaa valikoimaa. Mikään kysymys ei jää harmaalle alueelle.”

TIEDOTE 1.6.2021

Ardor on nimittänyt DI Mika Mäkisen (kuvassa vasemmalla) yhtiön prosesseista, laadusta ja hankinnoista vastaavaksi operatiiviseksi johtajaksi. Mäkisen tehtävänä on Ardorin toimintajärjestelmän ja tuotannon menetelmien kehittäminen sellaiselle tasolle, että yhtiö pystyy valmistamaan asiakkailleen aiempaa suurempia putkistokokonaisuuksia ja terästuotteita tehdasolosuhteissa.

”Kun rajapinnat on määritelty tarkasti, pystymme tarjoamaan valmistuksen suorituskykyä entistä nopeammin ja joustavammin teollisuuden suuryrityksille”, Mäkinen sanoo. ”Voimme integroida toimituskokonaisuuksiin enemmän tavaraa ja laajentaa valikoimaa. Mikään kysymys ei jää harmaalle alueelle.”

Mika Mäkinen tuntee teollisuuden tarpeet hyvin, sillä hän on työskennellyt uransa aikana muun muassa Wärtsilässä, Pemamekissa ja Meyerin Turun telakalla, joka oli hänen työnantajansa ennen Ardoria. Meyerillä hän kehitti varustelutuotannon laatupäällikkönä muun muassa LEAN-menetelmiä, telakan toimittajasuhteita sekä Suomen ja Saksan telakoiden yhteistyötä.

Mäkisen mukaan Ardor on rakentanut viime vuosina vahvan pohjan palvelukyvyn parantamiseen. Yhtiö on investoinut digitalisointiin, liiketoiminnan skaalautuvuuteen ja työntekijöiden osaamiseen.

”Seuraavaksi vuorossa on modulaarisuus. Meillä on ainutlaatuista valmistuksen osaamista ja se vain vahvistuu, kun ymmärrämme entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Pidän myös Ardorin suorasta ja avoimesta asenteesta. Olemme auki uusille ajatuksille ja kumppanuuksille.”

Ardor uudisti äskettäin strategiaansa. Yhtiö tavoittelee lähivuosina voimakasta kasvua, jonka ajureina ovat asiakaskokemus, yhteistyö, digitalisaatio ja laatu.

”Asiakaskokemus ohjaa kaikkea tekemistämme”, Ardorin toimitusjohtaja Henri Hyvärinen (kuvassa oikealla) sanoo. ”Olen iloinen siitä, että olemme saaneet Mika Mäkisen kaltaisen kehittäjän mukaan Ardorin tiimiin. Luotan vahvasti siihen, että Mikan johdolla isot asiat menevät vauhdilla määränpäähän.”

 

LISÄTIETOJA

Operatiivinen johtaja Mika Mäkinen

+358 40 587 7144

mika.makinen@ardor.fi

 

Toimitusjohtaja Henri Hyvärinen

+358 40 523 7576

henri.hyvarinen@ardor.fi