Henri Hyvärinen Ardorin toimitusjohtajaksi, Jarno Soinila keskittyy PipeCloudin kasvuun

Henri Hyvärinen Ardorin toimitusjohtajaksi, Jarno Soinila keskittyy PipeCloudin kasvuun

”Jarno on kehittänyt Ardorin organisaatiota ja toimintatapoja sellaiselle tasolle, joka mahdollistaa yhtiölle vahvan kasvun ketteryydestä tinkimättä.”

Ardorin vetäjä vaihtuu. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Henri Hyvärinen (kuvassa vasemmalla), joka on toiminut aiemmin Ardorin hallituksen puheenjohtajana. Tehtävää kolme vuotta hoitanut Jarno Soinila (oikealla) keskittyy jatkossa Ardorin suojissa syntyneen PipeCloudin kasvattamiseen.

”Selkeytämme johdon rooleja ja työnjakoa”, Henri Hyvärinen sanoo.

”Jarno on kehittänyt Ardorin organisaatiota ja toimintatapoja sellaiselle tasolle, joka mahdollistaa yhtiölle vahvan kasvun ketteryydestä tinkimättä. Tämä on ollut upea matka, josta Jarno ansaitsee suuren kiitoksen. Seuraava tehtävä on PipeCloud. PipeCloudin potentiaali on niin suuri, että se ansaitsee Jarnon kaiken huomion.”

PipeCloudin toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Jarno Soinila jatkaa Ardorissa omistajana ja hallituksen jäsenenä sekä strategisten kumppanuuksien konsulttina. PipeCloud on SaaS-pohjainen ohjelmisto, jonka avulla putkistoja valmistavat yritykset voivat digitalisoida tuotantonsa. Soinilan mukaan PipeCloud voi avata alan yrityksille tien 30–40 prosenttia parempaan tuottavuuteen:

”Lähden suurella innolla viemään PipeCloudia siihen asemaan, joka sille kuuluu niin Suomessa kuin maailmallakin”, Soinila sanoo.

”Ardorin uusi strategia valmistuu pian, ja olemme yhdessä tulleet siihen päätökseen, että Henri on paras henkilö strategian toteuttamiseen ja jalkauttamiseen. Kiitän Ardorin asiakkaita ja henkilöstöä luottamuksesta. Olemme saaneet yhdessä hienoja asioita aikaan ja innostava työ jatkuu. Tuen Henriä ja tiimiä kaikin tavoin Ardorin hallitustyön kautta.”

LISÄTIETOJA
Toimitusjohtaja Henri Hyvärinen
Ardor Oy
+358 40 523 7576
henri.hyvarinen@ardor.fi

Toimitusjohtaja Jarno Soinila
PipeCloud Oy
+358 40 517 9502
jarno.soinila@pipecloud.fi