Jarno Soinila Sihy Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Jarno Soinila Sihy Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

TIEDOTE 9.7.2018

Sihy Oy:n toimitusjohtajaksi on 2.7.2018 alkaen nimitetty DI Jarno Soinila (44). Samassa yhteydessä Soinilasta tuli yhtiön osakas ja hallituksen jäsen.

Jarno Soinila on aikaisemmin toiminut Meyer Turku Oy:n suunnittelujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Urallaan hän on toiminut myös Lautex Oy:n myyntijohtajana, Royal Caribbean Cruises Ltd:n hallintopäällikkönä sekä monipuolisissa meriteollisuuden tehtävissä Aker Finnyards Oy:ssä. Nimitys vahvistaa yhtiön johtoa, ja tuo yhtiöön kansainvälistä meriteollisuus- ja projektiliiketoiminnan osaamista.

Sihy Oy on kahden vuoden aikana tehnyt merkittäviä panostuksia toiminnan digitalisaatioon ja tuotannon automatisointiin. Yhtiön kehittämä innovatiivinen PipeCloud-järjestelmä mahdollistaa sarjatuotannon työtapojen käytön yksilöllisten putkiesivalmisteiden tuotannossa. Tuotannon tehostumisen lisäksi tulemme palvelemaan teollisuusasiakkaita entistä täsmällisemmin tiedon siirtyessä sähköisesti asiakkaan tuotesuunnittelusta aina konepajan tuotantokoneille saakka.

”Sihyn kehittämän PipeCloud -ohjelmiston tuomat kilpailuedut mahdollistavat liiketoiminnan viemisen uudelle tasolle. Tulemme tarjoamaan asiakasyrityksillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistä syvemmän prosessi-integraation sekä merkittävän kilpailuedun mahdollistamalla uniikkien esivalmisteputkien toimituksen ns. imuohjauksella”, toteaa Soinila.

Sihy Oy on Naantalissa toimiva prosessi-, petrokemian- ja laivateollisuuden putkien esivalmistukseen erikoistunut konepaja, jonka liikevaihto on 8,4 MEUR (2017). Yhtiön osaava henkilökunta, moderni konekanta sekä tehokkaat valmistusmenetelmät mahdollistavat nopeat ja laadukkaat toimitukset teollisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja

Sihy Oy
Henri Hyvärinen
Hallituksen puheenjohtaja