Ardor vahvistaa strategista osaamista, Jukka Nikkanen ja Olli Manner kutsuttiin hallitukseen

Ardor vahvistaa strategista osaamista, Jukka Nikkanen ja Olli Manner kutsuttiin hallitukseen

”Hallituksen tehtävänä on muutoksen tukeminen, jotta yhtiö voi tarjota asiakkaille entistä parempaa laatua, korkeampaa toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta.”

Ardorin yhtiökokous on nimittänyt yhtiölle uuden hallituksen, jossa on kaksi uutta yhtiöstä riippumatonta liikkeenjohdon vaikuttajaa. Hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Jukka Nikkanen (kuvassa ensimmäinen vasemmalta), joka tunnetaan entuudestaan mm. GRK Infra Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Ardorilla on hyvin selkeät tavoitteet, ja yhtiön työntekijät ovat valmiita tekemään paljon työtä niiden saavuttamiseksi”, Nikkanen sanoo.

”Ardorin tuore strategia on hyvä lähtökohta hallitustyöhön, mutta vielä sitäkin tärkeämpää on omistajien ja johdon voimakas tahtotila, jatkuva kehittäminen ja valmius muutoksiin. Ardorin hallituksen tehtävänä on muutoksen tukeminen, jotta yhtiö voi tarjota asiakkaille entistä parempaa laatua, korkeampaa toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta.”

Nikkasen rinnalla Ardorin uudessa hallituksessa työskentelevät myös Olli Manner ja Otto Hellman (kuvassa toinen ja kolmas vasemmalta). Olli Manner on suunnittelualan huippuyritysten Elomaticin ja Cadmaticin hallituksen puheenjohtaja ja yksi näiden yhtiöiden omistajista. Otto Hellman on Ardorin johtoryhmän jäsen, joka vastaa yhtiön asiakassuhteista, myynnistä ja markkinoinnista.

Minä näen Ardorissa aitoa yrittämisen intoa ja iloa”, Olli Manner sanoo. ”Opiskelin kauan sitten konepajatekniikkaa ja olen koko ikäni tehnyt töitä myös putkistojen suunnittelun ja suunnittelujärjestelmien parissa, mutta en ole opiskeluaikojen kesätöiden jälkeen saanut työskennellä konepajassa. Toivottavasti voin nyt korjata tämän ongelman sparraamalla Ardoria mahdollisimman hyvin.”

Mannerin mukaan digitalisaatioon panostava Ardor kuuluu alan kärkiyrityksiin, ja yhtiön asiakkaiden molemmat päätoimialat teollisuus ja laivanrakennus ovat mielenkiintoisessa vaiheessa:

Merkittävä osa koronan elvytysrahoista valuu suoraan tai epäsuorasti teollisiin investointeihin. Meriklusterilta vaaditaan nyt ennen kaikkea sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä. Jos jollakin alan kollegoista on sellainen olo, ettei nyt jaksaisi oikein yrittää, minä sanoisin ettei nyt ole hyvä aika antaa periksi. Meriteollisuuden verkostoa odottaa Suomessa voimakas kasvu.

Ardorin hallitus työskenteli aiemmin yhtiön tärkeimpien omistajien voimin. Hallitustyön kehittämisessä yhtiötä tuki Hallituspartnerit Turku ry. Otto Hellman ja toimitusjohtaja Henri Hyvärinen (kuvassa oikealla) odottavat paljon uudelta hallitukselta:

Vahva hallitus kirittää meitä, kun tavoittelemme harppausta seuraavalle tasolle”, sanoo Hyvärinen, joka toimi itse aiemmin hallituksen puheenjohtajana.

”Samalla saamme käyttöömme sellaista osaamista ja näkemystä, mitä omassa porukassa ei ole aiemmin ollut. Hallitus tukee meitä, jotta emme jämähdä mihinkään vaan kehitymme voimakkaasti joka päivä.”

 

LISÄTIETOJA:

Hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen

Ardor Oy

+358 500 536 463

jukka.nikkanen@ardor.fi

 

Toimitusjohtaja Henri Hyvärinen

Ardor Oy

+358 40 523 7576

henri.hyvarinen@ardor.fi