Metallilevytuotteet

Uskomme reilun pelin voimaan. Kun keksimme luovan ratkaisun, tarjoamme hyödyn sinulle.

Esimerkki meriteollisuuden arjesta: asiakas on tehnyt koneistamalla useita malleja suuren valaisimen profiilista. Mallin toteuttaminen vaikuttaa kuitenkin vaikealta ja kalliilta. Miten työn voisi tehdä järkevästi?

Ainutlaatuisten kappaleiden esivalmistus vaatii älykästä suunnittelua ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Usein oivallukset ovat pieniä mutta ratkaisevan tärkeitä. Joskus  löydämme ratkaisuja, jotka voivat pelastaa asiakkaamme talouden. Työ, jonka kustannuksen pelättiin kohoavan 100 000 euroon, maksaakin asiakkaalle vain 30 000 euroa.

Ardorin levytuotannon päätuote ovat ilmastoinnin paksulevykanavat. Leikkaamme modernin kalustomme avulla tyypillisesti 3–5 mm teräslevyjä, mutta suorituskykymme yltää jopa 16 mm vahvuuteen. Särmäys-, pyöristys- ja leikkausteknologiamme edustaa alan kärkeä, ja pakettia täydentää äskettäin hankittu kuitulaser.

Hallitsemme myös hienomekaniikan haasteet: leikkaamme ja särmäämme jousirostereita, joiden vahvuus on ohuimmillaan 0,3 mm. Ammattilaiset tietävät, että jousirosteri murtuu herkästi, kun sitä taivutetaan. Mutta vetoa se kestää lähes loputtomasti.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN
TUTUSTU TIIMIIN